Září

12.09.2022 18:20

Víkendovka na Arše v Rajnochovicích

Naše víkendovka začala v pátek 16.září a skončila v neděli 18.září.

Měli jsme sraz u zbrojnice v 16:00hod. Naložili jsme auto a hurá na Archu do Rajnochovic. Po příjezdu jsme se museli vybalit, podívat po okolí, a taky jsme si zahráli pár her. Večer už jsme opekli špekáčky a po náročném dni jsme šli brzy spát. Ráno v sobotu jsme začali pořádnou rozcvičkou, aby se nám prohřály kosti. Nemohla chybět dobrá snídaně, kterou byly buchty/ koláče a všechny možné dobrůtky, které napekly maminky s dětmi nebo i vedoucí. Moc za ně děkujeme! Dopoledne jsme byli rozděleni na mladší a starší. Mladší hráli hry nebo si kreslili no a starší museli vyřešit nějaké potřebné věci- za odměnu pak dostali menší procházku do lesa na houby. Dali jsme si všichni teplý oběd a šli se podívat do Rajnochovic na vláčky. Cestou zpátky jsme šli přes rozhlednu Maruška. Byla to velmi náročná cesta a taky zdlouhavá, ale všichni jsme to zvládli a dostali jsme za zdolání cesty na večeři pizzu (všichni jsme si moc pošmákli). Večer jsme museli jít na stezku odvahy a tancovali jsme just dance. V neděli ráno jsme zase si zahráli hry. Po obědě jsme začali balit a šupky domů. Všichni jsme si to moc užili a chceme ještě poděkovat Zdeničce Lajdové a Pavlovi Cingrošovi, že nám tak výborně vyvařovali! Samozřejmě děkujeme i všem vedoucím a instruktorům!

Klárka Fleischmannová a Petr Lajda

 

Karlovický železný hasič

V sobotu 3.září 2022 se v Karlovicích konal první ročník závodů Karlovický železný hasič. 

Za naše mladé hasiče se závodů účastnilo 8 jednotlivců. Jednalo se o silové disciplíny, na které jsme moc netrénovali, ale nakonec jsme to zvládli dobře. V přípravce získala Patrička 2.místo, v mladších dívkách- Elenka 2.místo, Rozárka 5.místo, střední dívky- Verča 4.místo, Vaneska 5.místo a Nelča 6.místo, starší dívky Bětuška 1místo, starší žáci Peťa 2.místo.

Děkujeme vedoucím, že s námi na závody jeli.

 

Noční závody v Roštění

V pátek 2.září 2022 se u nás na sportovním areále konaly noční závody v požárním útoku. 

Jeden tým od nás závodil za kategorii starší a 3 týmy za kategorii mladší. Před osmou hodinou večerní jsme se sešli na sportovním areále a začali si chystat vybavení a dresy. O čtvrt na devět byl slavnostní nástup a soutěž začala. Každé naše družstvo svůj pokus dokončilo. V konečném pořadí se družstvo starších umístilo na 3.místě. V kategorii mladších skončilo naše družstvo Roštění „J“ na 3.místě, Roštění „B“ 7.místo a Roštění „G“ na 8.místě.