Září

23.09.2019 10:23

Branný závod v Morkovicích

Dne 28.9.2019 jsme jeli na branný závod do Morkovic. Sraz byl v 8:00 u zbrojnice. Po příjezdu jsme se li zaregistrovat a čekání na start jsme si zpříjemnili hraním karet.
Za Roštění běžely dva týmy- tým "A" Kuba L., Petr a Lucka, tým "B" Klára, Natka a Janča. Tým "A" se umístil na 19. místě a tým "B" na 14. místě. Rozhodli jsme se, že naše výhry zavezeme do dětského domova do Kroměříže (děti z dětského domova nás byli navštívit v květnu na hasičské zbrojnici. pozn.red.). V domově jsme si popovídali a zahráli hru "Bezi bezo".
Děkujeme Petrovi za dopravu a přípravu na závody.
Lucie Bílková

 

 

O pohár ředitele

Dne 14.9.2019 jsme se v 7:45 sešli u hasičské zbrojnice. Tam jsme naložili věci do vozíku a vyrazili do Vsetína. Po dlouhém čase stráveném v tranzitu jsme dojeli na místo. Ve Vsetíně jsme se zaregistrovali, potom následoval nástup a soutěž byla zahájena. Po nástupu jsme se trochu rozcvičili a posilnili. Soutěž začala štafetami dvojic. Šli jsme třetí v pořadí hned po mladších. Oba naše týmy běžely zároveň. Tým „A“, ve kterém byla Lucka, Verča, Petra, Pavel a Honza měl čas 65:64s. V týmu „B“ závodila Jana, Kuba, Kuba, Natka a Kája, výsledný čas měli  71:43s. Po štafetách následovaly útoky s vodou, ve kterých jsme šli zase jako třetí. První útok se trochu nepodařil. Rozpojil se nám rozdělovač a nebyl našroubovaný koš. Tento útok nám nevyšel, ale naštěstí byly dva pokusy. V druhém pokusu se vše povedlo, ale na vítězství to nebylo. Skončili jsme s výsledným časem 17:03s.

Na soutěži se nám líbilo, i když jsme skončili na 11.místě, tak jsme si něco odvezli. Cesta zpět utekla rychle, protože jsme se zastavili na zmrzlinu.

Závody jsme si užili a chtěli bychom si je zopakovat.

 

Karolína Dědičová

Natálie Úlehlová