Srpen

31.08.2014 18:04

Rozloučení s prázdninami

Poslední prázdninovou sobotu 30.8.2014 jsme si v Roštění užívali opravdu netradičně. Od 16.00 hodin bylo na sportovním areále připraveno již tradiční rozloučení s prázninami aneb Ani v létě neroztajem!

Podium s parketem dostalo nádech léta i zimy a samozřejmě nechyběli i sněhuláci, kteří nás provedli zábavným programem. Nejen pro děti byly připraveny hry, zapojili jsme také rodiče a při jedné hře dokonce každého, kdo se na akci objevil. Děti se naučily nové tanečky, vyzkoušely si sestřelování plechovek opravdickou hadicí, mohly se nechat pomalovat, natetovat a také svézt se po Roštění hasičským autem.

Kdyby někomu během programu vyhládlo na grilu se opékaly skvělé klobásky a děti si v podvečerních hodinách opékaly špekáčky. 

Prázdniny se mají užívat až dokonce, a proto ti nejodvážnější se vypravili v nočních hodinách na stezku odvahy - i ti nejmenší to zvládli. Několik dětí také v areále stanovalo a ráno hned o sedmé je čekal budíček s rozcvičkou. Posilněni čajem a buchtou jsme sklidili stany a vypravili se do svých domovů.

Fotografie