Srpen

10.09.2013 11:16

Ukončení prázdnin ve stylu Hawajské party

Začátek školního roku je v naší obci spojen s ukončením prázdnin pořádané SDH a obcí Roštění. Ani letos tomu nebylo jinak. Z důvodu vysokých teplot na začátku prázdnin se pořadatelé rozhodli toto odpoledne pro děti zaměřit ve stylu Hawai party.

31. 8. 2013 v ranních hodinách se členové SDH a moderátorky sešli na sportovním areále, aby připravili vše potřebné ..například výzdobu areálu, přípravu stánku s míchanými nápoji, bufet s udírnou nebo připravované tanečky.

Odpoledne pro všechny připravilo nemylé překvapení. Počasí nedopřálo akci bez kompikací a spustilo na nás pěknou dešťovou sprchu. I přes nepřízeň počasí se nadšení a výborná nálada pořadatelů nemění a nakonec se dostavila i hojná řádka dětí a rodičů.

Pro děti byli připraveny hawaiské tanečnice, které provázely odpoledním programem, dále hry, tanečky, ochutnávka hawaiského ovoce, tropické míchané nápoje, ledová tříšť i zmrzlina a špekáčky. Pro velký zájem dětí i dospělích byla připravena projížďka hasičským autem. Po programu nastoupila s kytarou "holešovská star" Andrejka a hrála všem k tanci i poslechu.

I přes odpolední nepřízeň počasí se akce protáhla do pozdních večerních hodin a všichni si ji skvěle užili.

Děkujeme všem věrným za účast a také SDH a obci Roštění za organizaci akce a už teď se těšíme na další akci a spolupráci.

Fotografie jsou přidány v albumu, které se nachází v archivu naších stránek.