Srpen

11.09.2022 20:59

Jak se nám dařilo?

Během měsíce srpna mladí hasiči odjeli celkem 4 závody. Ve třech závodech se jednalo o závody jednotlivců v překážkách a měsíc ukončili závody v požárním útoku.

Hned 6.srpna 2022 se Janča a Kuba účastnili závodů na 100metrů překážek ve městě Kamenec u Poličky. V kategorii starší dorostenky se Jana umístila na 14.místě s časem 20:67s. Kuba se v kategorii střední dorostenci umístil s časem 21:15s na 35.místě. Oběma k jejím výkonům gratulujeme.

 

V sobotu 13.června 2022 se v Kroměříži konalo kvalifikační okresní kolo v běhu na 60.metrů s překážkami. Náš sbor měl své zástupce v kategorii mladší dívky, starší dívky a starší chlapci. Za mladší dívky jsme se umístili takto: Verča 4.místo, Adélka 5.místo, Elenka 6.místo a Vaneska 9.místo. Ve starších dívkách 5.místo získala Janča a 6.místo Bětka. V kategorii starší chlapci skončil Kuba na výsledném 2.místě a postoupil na krajské kolo. Peťa v téže kategorii skončil na 5.místě.

 

Krajské kolo v běhu na 60 metrů překážek se konalo v Hutisku. Náš zástupce Kuba v kategorii starší žáci skončil na 6.místě a postoupil na mistrovský české republiky, které se bude konat 25.9.2022 v Benešově.

 

Poslední prázdninový víkend jelo naše družstvo mladších na závody do Nětčic. Bohužel vše neklaplo dle představ, a proto výsledný čas nám zajistil umístění ve spodních řadách startovní listiny.

Obrovské poděkování patří vedoucím Petrovi a Petrovi, kteří děti na závody připravují.