Prosinec

30.12.2015 08:12

PF 2016

 

Zúčastnili jsme se dalšího florbalového turnaje

V neděli 27. prosince se konal florbalový turnaj v Litenčicích. Na tento turnaj se vydaly dvě družstva hasičů z Roštění. Turnaje se zúčastnilo 10 družstev, družstvo se skládalo ze 4 hráčů z nichž jeden hráč byl střídající.

Náročný den, spousta napínavých a těžkých soubojů s našimi soupeři, přesto se nám podařilo vybojovat stříbro a bronz.

Konečné pořadí - 1. místo patřilo domácím borcům z Litenčic - Kamikazö, 2. místo získali hasiči z Roštění a 3. místo obsadila ELITA (Roštění).

 

 

Opět je dobojováno!

V sobotu 19. prosince pořádali hasiči z Roštění již 5. ročník Vánočního florbalového turnaje.

V dopoledních hodinách patřila tělocvična dětem - starším i mladším. Za skupinu mladších soutěžily týmy - FK Halenkovice, FK Halenkovice B, Miss firewomen, Florbal Roštění. Za starší - KOSTELEC FLAMES, FC Roštění, FK Halenkovice, FK Halenkovice B, SDH Kašava. Děti dojely spolu s jejich trenéry, kteří je skvěle podporovali a povzbuzovali k lepším výkonům. V hale panovala výborná nálada, ale jakmile turnaj odstartoval, tak chvilky pohody vystřídaly chvíle plné napětí, soutěživosti a bojovné nálady. Zápasy dětí pískal rozhodčí Pavel Lajda. Po skončení všech soubojů nezbývalo nic jiného než vyhlásit a ocenit zúčastněné týmy.

Výsledné pořadí ve skupině mladších bylo - 1. FK Halenkovice, 2. Florbal Roštění, 3. FK Halenkovice B, 4. se umístilo jediné družstvo dívek z Roštění - Miss firewomen. Dívky získaly velký obdiv za to, že měly odvahu hrát proti chlapcům.

Ve starších - 1. FK Halenkovice A, 2. FC Roštění, 3. FK Halenkovice B, 4. SDH Kašava, 5. KOSTELEC FLAMES. Po vyhlášení byl k dispozici bufet ve kterém se mohli všichni soutěžící posilnit. 

V odpoledních hodinách se soutěžní pole zaplnilo družstvy mužů. 

Za kategorii mužů hrála družstva - ELITA, SDH Roštění, Qwaky team, SNILOV, Kamikazö, SDH Radkova Lhota, SEXY BOYS a SDH Nová Dědina. 

Než byl turnaj zahájen písknutím rozhodčího, tak se mohly týmy rozcvičit a potrénovat. Ve 13 hodin zahájil turnaj rozhodčí Josef Fridrich spolu s jeho tatínkem. A boj o první místo mohl začít. Každý ze zápasů byl tvrdý a některé i hodně vyrovnané. V pauzách mezi zápasy si mohli sportovci koupit nealko, alko nebo něco dobrého na zub. 

Konečné pořadí bylo následující - 1. Kamikazö, 2. ELITA, 3. SEXY BOYS, 4. SDH Radkova Lhota, 5. - 8. SNILOV, SDH Roštění, SDH Nová Dědina, Qwaky team. 

Děkujeme sponzorům, kteří turnaj podpořili cenami. Dále patří velký dík pořadatelům, kteří vše připravili tak, aby turnaj proběhl bez komplikací a samozřejmě již zmíněným soutěžícím a divákům.

 

Fotoalbum DĚTI ; MUŽI

 

Florbalisté vybojovali první místo!

Dne 13. prosince se mladí hasiči z Roštění účastnili turnaje ve florbale, který se uskutečnil v TYMY Všetuly. Turnaje se zúčastnilo 13 družstev, z toho 5 družstev v kategorii mladší a 8 družstev v kategorii starší ve které hrálo i naše družstvo. Hráči reprezentující SDH vyhráli všechny své zápasy a vybojovali si tak velice krásné a potěšující první místo!