Listopad

02.12.2022 21:07

 

Ostravsko-beskydské šedesátky 

V neděli 20.11.2022 jsme se účastnili soutěže Ostravko-Beskydské šedesátky (Běh na 60 metrů s překážkami), která byla zařazena do Českého halového poháru. Soutěž probíhala v Ostravar aréně a my se účastnili v kategorii mladší dívky.

Po příjezdu na místo jsme se zaregistrovali, kdy každý závodník dostal pořadové číslo. Po registraci jsme se připravili do sportovního a šli z šaten do haly kde nás čekala příprava k samotnému závodu. Jen Anička jela s trenérem Petrem do obchodního centra nakupovat běžeckou obuv. Mezitím si ostatní už prošli rozcvičkou a přípravou hadic k samotnému závodu. Po příjezdu jsme všichni Aničce záviděli a přemlouvali vedoucí ať nás vezmou na nákupy, že chceme mít taky nové boty. Anička vše čím jsme si prošli v její nepřítomnosti rychle dohnala a už se schylovalo k samotnému závodu. Na start šla jako první Anička a další v pořadí byla Verča, Adélka, Kačka, Markétka a Vanča. Všem kromě Adélky a Kačky se zapsal první pokus. Adélka a Kačka v druhém pokusu zrychlili a čas si vylepšili. Celkově se v naší kategorii bojovalo o co nejlepší umístění 151 závodnic a naše výsledky jsou následující

95. místo Veronika Lajdová  s časem 19,39

100.místo Adéla Mikešková  s časem 19,58

113.místo Kateřina štěpánková  s časem 21,21

134.místo Vanesa tomková  s časem 24,55

136. místo Anna Filipíková s časem 24,96

144.místo Markétka štěpánková s časem 28,45

 

Po společném a výborné obědě nás čekala cesta zpět domů. Doufáme, že do dalších závodů máme dost zkušeností na to abychom věděli v čem zabrat a stihli se během zimních tréninků připravit na příští rok a dosáhnout lepšího umístění. Všem fanouškům, vedoucím a instruktorům děkujeme za jejich podporu.

Veronika Lajdová a Adéla Mikešková