Květen

11.06.2024 21:09

PHL Morkovice - 4.5.2024
První květnová sobota nás mile překvapila krásným, slunečným počasím s vysokými teplotami. A s vysokými teplotami přišlo i 1.kolo PHL. Toto kolo se konalo na nově zařazené dráze v Morkovicích, kterou my osobně už známe. Na start jdeme se startovním číslem 4. Start proběhl v pořádku, jen menší zádrhel nastal u Nikči, které padá klubko, čehož si nikdo kromě Nikči ani nevšiml. Tudíž to ani nemuselo být považováno jako nějaký větší problém, protože útok jsme dokončily v čase PP: 17,34s (LP: 17,13s) a to nám zajistilo 1.místo a plný počet bodů do tabulky.

 

MPMHJ Chropyně - 4.5.2024

Ještě ten den přejíždíme na závody do Chropyně, tento závod je pro změnu zařazený do MPMHJ. Start proběhl i zde naprosto v pořádku, tentokrát i s klubkem. A naše holky sráží terče v čase PP: 18,16s (LP: 17,03s). I zde nám to stačilo na 1.místo.
Pro tento den DOUBLE WIN a velká spokojenost! 

 

PHL Ludslavice - 25.5.2024

Po 2-týdenní pauze se vydáváme v sobotu na další kolo PHL. Tentokrát do nedalekých Ludslavic, kde víme, že tato dráha je považována za jednu z těch těžších. Krásné počasí se drží celý den až na náš útok, kdy na přípravné základně nám začaly padat kapky štěstí. To se ale během okamžiku změnilo a my jdeme na start se sluníčkem. Na první pokus odstartováno, základna vymetená s menším uklouznutím na rozdělovači, všichni na místech a holky sráží terče v čase LP: 17,92s (PP: 17,72s). Bohužel se musíme spokojit až 2.místem, ale za to opět s plným počtem bodů .

ZLPS Racková - 26.5.2024
Další den vyrážíme na 1.kolo zlínské ligy. Počasí opět na jedničku, až na menší poryvy větru. Na start se dostáváme pod startovním číslem 6. Podmínky u terčů byly poněkud náročnější, proto jsme se rozhodly útok lehce pojistit, což si asi Verča vzala dost k srdci, když se rozhodla, že košík pocvaká radši nadvakrát , ale byl tam! Odběhy ze základny proběhly v pořádku a všechny jsme byly na svých místech. Holky sráží terče v časech LP: 18,03s (PP: 17,49s). I v tento den jsme navázaly na konečné 2.místo a bereme tak cenné body do tabulky.