Květen

14.06.2022 22:12

Závody v Záhlinicích

Dne 28.května 2022 jsme se zúčastnili závodů v Záhlinicích.

 Sraz byl u zbrojnice, kde jsme se nachystali. Po příjezdu do Záhlinic jsme vynosili věci, a poté jsme si šli dát rozcvičku. Po rozcvičce jsme se chystali k odběhnutí požárního útoku. 

Útok se nám moc nepovedl- chybička byla na stroji. Výsledný čas byl 26:29, a tak jsme se umístili (družstvo starších) na 8.místě.

Pavel Dudík

 

Jarní kolo Hry Plamen v Chropyni

Soutěž se konala v sobotu 14.5.2022Chropyni. Za náš sbor se zúčastnili mladší i starší žáci.

Sraz byl brzy ráno na hasičské zbrojnici, kde jsme nachystali všechny potřebné věci a vyjeli.

Jakmile jsme dojeli prošli jsme si dráhu a zopakovali si všechny disciplíny. Na nástupu nás uvítali a řekli nám vše potřebné o závodu. Po nástupu jsme se začali připravovat na první disciplínu štafetu CTIF kde se mladší žáci umístili na 6. místě a starší na 4. místě.

A pak následovala 2. disciplína štafeta 4x60 kde se mladší umístili na 6. místě a starší na 2. místě. Ve štafetě dvojic mladší skončili na 7. místě a starší na 8. místě. Poslední disciplínou byl požární útok, kde se mladší umístili na 5. místě a starší na 4. místě. Po skončení všech čtyř disciplín byl nástup kde se vyhlásilo celkové pořadí kde se sčítali body i za podzimní kolo Hry Plamen. Mladší celkově skončili na 5. místě a starší na 6. místě. Potom jsme se všichni sbalili a odjeli domů.

Foto

Petr Lajda