Květen

29.09.2011 20:29

28.5.2011 se sportovní družstvo i za velmi deštivého počasí zúčastnilo v pořadí 2. soutěže zařazené do PHL, která se konala v Ludslavicích. Roštěnskému družstvu se podařilo zasáhnout oba terče v čase 21,80, čímž si zase o něco vylepšilo svůj nejlepší čas, a postupně se zlepšuje.  Bohužel radost z dobře provedeného útoku vystřídala nejistota. Porada rozhodčích. Rozhodnuto: družstvo z Roštění dostalo “N“ z důvodu špatného spoje na savici.

 

21.5.2011 se sportovní družstvo ve složení Jarda Foukal, Tom Hráček, Ladik Lajda, Jirka Zlámal, Kamil Bílek, Kuba Haupt a Martin Foukal zúčastnilo 1. soutěže v požárním sportu, která se konala v Prusinovicích. O postup do okresního kola mezi sebou soutěžila družstva z okrsků Holešov a Prusinovice. Soutěže se zúčastnilo celkem 7 družstev v kategorii mužů a jedno družstvo žen. Družstvo z Roštění se umístilo na 1. místě s časem 25,72 a čeká je příprava na okresní kolo, které se koná 18.6.2011 v obci Hřivnův Újezd.

 - se konala 1. soutěž v požárním útoku, která je zařazená do Podhostýnské ligy. Naše sportovní družstvo mělo poprvé možnost naostro vyzkoušet novou stříkačku. Po bezchybném, ale malinko pomalejším zalití mašiny, se voda pod silným tlakem drala hadicemi přes rozdělovač, kde se rozdělila do dvou proudů a poté sejmula klapku terče nejprve na levém proudu - pro nás v krásném čase 20,98 a později po problémech na pravém proudu - v čase 26,34. Pořadí všech zúčastněných naleznete na www.firesport.cz.