Červen

01.07.2020 12:50

 

Mladí hasiči v Ludslavicích

Dne 28.června 2020 jsme se sešli před hasičskou zbrojnicí. Nachystali jsme věci do vozíku a vyrazili do Ludslavic. Po chvíli, co jsme dorazili, jsme šli na start se třetím startovním pořadím. Pokus proběhl vcelku bez problémů až na pár pádů na základně a prostřiku na levém terči. Levý proud skončil s časem 17:36 a pravý proud s časem 15:81. Což pro nás znamenalo výsledné 9. místo. Bylo hrozné horko, proto jsme se po závodě vydali osvěžit do bazénu. Celé družstvo jsme jeli na koupaliště do Čech, kde jsme si užili spoustu zábavy.

 

Jakub Lajda

 

Mladí hasiči se práce nebojí

Dne 27.6.2020 jsme šli uklidit studánku v Kladerubech.

Měli jsme sraz v 10hodin u staré školy, kde na nás čekal traktor s věcmi. Počkali jsme chvilku na ostatní a vyrazili jsme. Potom co jsme se dostavili ke studánce jsme posekali a shrabali vysokou trávu. Uřezali větve, které zavazely a odvezli pár starých stolů a laviček. Poté přivezli kamení s hlínou, kterou zarovnali povrch a dali tam nový stůl s lavičkami. Jak byla všechna práce hotová, tak jsme si opekli špekáčky. Bohužel když chtěli odjet s traktorem píchli přední kolo a museli ho opravit. Pak jsme šli všichni domů.

Honza Škrabala

 

 

Mladí hasiči počas karantény

Koronavirus- nejčastější téma za poslední 4 měsíce. Ještě před samotným vypuknutím a následnou karanténou, jsme začali trénovat na halové šedesátky. Tréninky byly dvakrát týdně- klasický trénink ve středu v tělocvičně a druhý trénink v Hulíně na oválu, který byl zaměřený na šedesátky. A právě během těchto zajetých tréninkových plánů přišla pandemie. Takže ve zkratce- konec všech tréninků, závodů a brigád. Jarní závody byly zrušeny a naštěstí přesunuty na podzim. Ani během karantény naši trenéři nezaháleli a připravili nám dvě stezky, díky kterým jsme si ukrátili čas.

Tohle vše už je minulost a my opět můžeme vyrazit na tréninky. Za což jsem velmi vděčná. Takže v pondělí trénujeme šedesátky a ve středu útoky. Za to děkuji našim trenérům a instruktorkám.

Lucka Bílková

FOTOGALERIE - HASIČSKÁ STEZKA