Červenec

31.07.2014 20:55

Soutěž hasičských družstev v PÚ

Dne 19. 7. 2014 se v Roštění uskutečnil 4. ročník - O pohár starosty obce Roštění a 13. ročník - Podhostýnské hasičské ligy

Ve 12.15 hod. se začala všechna požární družstva scházet na fotbalovém hřišti TJ v Roštění k prezenci a o 30 minut později se konal nástup. Ve 13.00 první domácí tým vyběhl na vydlážděnou základnu a pokračoval po travnatém hřišti až k terčům. 

V mužské kategorii se zúčastnilo 32 týmů. Na první příčce se umístil tým z Mladcové s časem 16,85s. Za ním se umístilo družstvo z Mistřic a na třetím místě Pravčice. Po krátké pauze, při které se trať zkrátila o 20 m, přišly na řadu ženy. Z 9 týmů se na první místo vyšplhaly ženy z Pravčic s časem 16,71s a dále Zahnašovice a Tučapy.

Mimo pohárů za první tři místa dostaly vítězné týmy sportovní savice a pro nejrychlejšího proudaře a proudařku zahradní hadici. Ceny věnovala firma OSMA SYSTEM

Horký letní den zpříjemňoval na osvěžení bazén, zmrzlina, ledová tříšť a pro děti byl připraven skákací hrad.

Z Podhostýnské ligy se jednalo celkově o šestou soutěž, sedmá následovala druhý den v Nové Dědině. Momentálně je v čele tabulky Radkova Lhota s 90 body, o dva body níže je dohání Zahnašovice. Za ženy vedou tabulku Pravčice (93 bodů) se slušným náskokem nad Zahnašovicemi (59 bodů).

 

-> Oficiální výsledky soutěže
(V pravém sloupci za výsledným časem naleznete video družstva). 
 

-> Průběžné pořadí a výsledky ligy
 

Fotografie

od Kristýnky ; Lucky ; Ladika ; Tomáše

 

Video sestřih

 

 

Děkujeme všem za účast, atmosféru a u dalšího ročníku na shledanou!