Červen

01.07.2022 12:02

Závody na Nové Dědině

Dne 26.června 2022 jsme vyrazili na závody do Nové Dědiny, které začínaly v 11:00. Bylo jedno družstvo starších a dvě družstva mladších. Přijeli jsme na místo, byl nástup a postavili jsme stan, kde si skoro všichni polehali. Až na mladší „A“, ti už se museli chystat na požární útok. Konkrétně běžela Elenka, Nelča, Anička, Vanča, Tom a Kačka, skončili na 4.místě s časem PP 21:76 a LP 21:72. Mladší „B“ ve složení Elenka, Kačka, Áďa, Míša, Pavlík a Kačka měli bohužel neplatní pokud, ale to nevadí. Starším se útok povedl a skončili na 1.místě s časem PP 15:52 a LP 15:56.

Starší odjížděli s radostí a mladší taky, i když se jim to moc nepovedlo. Závody jsme si všichni užili a těšíme se na další.

Viktorie Cingrošová

 

Závody v Ludslavicích

V sobotu 18.6.2022 jsme jeli na závody do Ludslavic.

Po registraci jsme měli chvíli čas si odpočinout. Jako první šli na start mladší, kteří se umístili na konečném 6.místě (22:23s). Starší šli na start chvíli po mladších, s časem 22:46s se umístili na 8.místě.

Děkujeme vedoucím za přípravu na závody. Celé odpoledne jsme si moc užili.

Jaroslav Dědič a redakce

 

Krajské kolo Soutěže dorostu

Dne 12.6.2022 Janča, Kuba a Peťka vyrazili do Horního Lidče na krajské kolo soutěže dorostu. 

Od zbrojnice jsme vyjížděli kolem šesté hodiny. Na soutěži jsme si zabrali místo na sezení a čekali, až příjde řada na disciplínu 100metrů překážek. Mezitím proběhly závody ve štafetách a my jsme stihli udělat testy. Když přišla řada na 100 metrů překážek, první z nás šla na start Peťka, která běžela za starší dorostenky. Závod zaběhla s velmi dobrým časem. Další z nás na řadě byl Kuba, který běžel za střední dorostence, a poslední z nás běžela Janča za střední dorostenky. Další následovala disciplína dvojboj, která se všem také povedla. 

V konečném pořadí se Kuba ve své kategorii umístil na 4.místě, Janča na 7.místě a Peťka na 1.místě, takže postoupila na MČR v Ústí nad Labem.

 Po nástupu jsme si sbalili věci a odjeli domů s úžasnými zážitky.

Jana Šimková

 

Závody v Karlovicích

V sobotu 11.června 2022 jsme jeli na závody do Karlovic.

Sraz byl kolem půl osmé pro starší a pro mladší kolem půl 11. Dochystali jsme vybavení a mohli vyrazit. Jako první běželi muži, kteří zaběhli neplatný pokus. Poté běželi starší žáci ve složení- Pavel, Natka, Klárka, Peťa, Kuba, Bětka a Jana, kteří vyhráli 1.místo ve své kategorii. Mladší ve složení Anička, Vaneska, Čmelda (Tom), Elenka, Adélka a Verča, se umístili na 2.místě.

Tyhle závody jsme si hodně užili, protože tam byla různá kola, které jsme si mohli vyzkoušet

Natálie Úlehlová

 

Závody jednotlivců v Břestu

Dne 4.června jsme jeli na závody do Břestu, kde se závodilo v disciplíně 60 metrů překážek. 

Jela přípravka, mladší chlapci a dívky, starší chlapci a dívky. Po příjezdu byl nástup, starší dívky a chlapci pomáhali chystat přípravku, poté pomáhali chystat i mladší, než šli na start. Každý běžel dvě kola. Po odběhnutí následoval nástup a převzetí krásných cen. Kuba a Janča ve svých kategoriích vyhráli 1.místo. Pak už se jen fotili fotečky, balili věci a odjíždělo se ze závodů domů s úsměvem od ucha k uchu, protože jsme si to všichni neskutečně užili.

Jana Šimková