Březen

30.03.2024 09:22

Závody jednotlivců v Ostravě

V sobotu 30.3.2024 se naši závodníci zúčastnili 2.kola Českého halového poháru, které se konalo v Ostravě. Náš sbor reprezentovaly závodnice v kategorii mladší- Rozárka, Paťka, Markétka a Anička. V kategorii starší- Verča, Adélka, Vanča, Kačka a Bětka. Ve straších závodnících za nás běžel Jarda.


 

Závody jednotlivců v Jablonci

V sobotu 9.3.2024 jsme se zúčastnili 1.kolo Českého halového poháru v Jablonci nad Nisou. Za náš sbor jsme měli závodníky v kategorii starší- Jarda, Kačka, Vanča, Adél a Bětka.

 

Domácí uzlovačka

První březnovou sobotu 2.3.2024 se v tělocvičně obecního úřadu v Roštění konala Uzlovací soutěž mladých hasičů.

Celkem se soutěže účastnili závodníci ze čtyř sborů- SDH Pacetluky, SDH Karlovice, SDH Stará Ves a místní SDH Roštění. Děti soutěžily v družstvech (mladší, starší) nebo v jednotlivcích (přípravka, mladší, starší, dorost). Na celé soutěžní klání dohlížela hlavní rozhodčí paní Věra Frgalová a rozhodčí na startu byl Radek Odložilík.

 

V družstvech bylo pořadí následující- v kategorii mladší na 1. místě SDH Roštění, 2.místo SDH Pacetluky a 3.místo SDH Stará Ves. V kategorii starší na 1.místě SDH Roštění, 2.místo SDH Stará Ves „A“ a 3.místo SDH Stará Ves „B“.

 

V jednotlivcích se na 1. místech umístili tito závodníci- za přípravku Karolínka Kašpárková, za mladší Anička Filipíková, za starší Jarda Dědič a za dorost Jana Šimková.