Srpen

15.08.2016 14:06

Prázdniny už jsou za svou první polovinou, ale my stále jedeme dál! Během srpna se již připravujeme na podzimní kolo Hry Plamen. Učíme se novou disciplínu - útok CTIF, pilujeme topografické značky a samozřejmě stále zdokonalujeme svůj požární útok. Závody máme naplánované od poloviny srpna a to ve Staré vsi, potom za týden v Nětčicích a prázdniny a zároveň sezónu ukončíme v Dřevohosticích. 

 

Mladší i starší v Dřevohosticích

Dne 27.8.2016 družstvo starších a družstvo mladších, jelo na závody do Dřevohostic. Mladším se útok vydařil s menším problémem na proudu, ale nakonec útok dokončili s časem 35:45. Starším se dařilo a dokonce si dali svůj nový osobní rekord. Na pravém proudu 13:49 a na levém proudu 14:30- konečné 4.místo. Počasí nám také přálo, a tak jsme si všichni závody užili.

Nikola Polášková - preventistka

 

V Nětčicích dva týmy z Roštění

Dne 21.8.2016 se konala soutěž v požárním útoku v Nětčicích

Do Nětčic jeli zkusit své štěstí družstva mladších i starších žáků. Závody začínaly ve 14:00  hod., ale my jsme měli sraz ve 12:15 na hasičské zbrojnici. Bohužel skoro celý den pršelo. 

Když jsme dojeli na místo, šli jsme se schovat pod altán. Jako první byla porada vedoucích, a potom následoval krátký nástup družstev. Na závody dojelo celkem 12 družstev,  z toho 7 strarších a 5 mladších.  

První odstartoval mladší kategorie.  Naši mladší žáci šli na start jako 3. a dosáhli času  LP -20 :40, PP - 24 :07 v celkovém pořadí skončili na 4. místě. Potom šli na řadu starší žáci. My jsme odstartovali jako 4. a dosáhli jsme času LP -17 :62, PP - 17 :92 . Skončili jsme na 2. místě

Závody jsme si užili a těšíme se na další.

Martina Daďová - preventistka

 

Prvenství ve Staré vsi!

V neděli 14.srpna jelo družstvo starších do Staré Vsi, kde jsme závodili v požárním útoku a štafetě dvojic. 

Po odstartování nám „utekl“ koš a proudařka měla problém, ale vše nakonec klaplo a útok byl skvěle dokončen. 

Při štafetě jsme si vedli také dobře a domů jsme odjeli s krásným 1. místem. Na závodech se nám líbilo i když se nezúčastnilo tolik týmů.

Daniela Dudíková a Nikola Polášková - preventistky